Savanna maakt gebruik van cookies welke ervoor zorgen dat jij deze website optimaal kan gebruiken. Lees hier meer over hoe we de cookies gebruiken en hoe je je instellingen kan aanpassen.

GRATIS LEVERING IN BELGIE

Ontdek ons ruim aanbod aan reiskoffers.

Op zoek naar een nieuwe reiskoffer voor je volgende avontuur of zakenreis dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.
afbeelding 03/04/2024

In deze moderne wereld waar reizen steeds populairder wordt, is het hebben van een goede reiskoffer essentieel. Of je nu op zoek bent naar een koffer voor een korte citytrip, een lange vakantie of zakenreis, bij ons is er altijd een passende optie beschikbaar.

Je kan kiezen uit verschillende formaten, stijlen en materialen. Zo zijn er hardschalige reiskoffers, stoffen reiskoffers en praktische reistassen op wieltjes voor de avontuurlijke reiziger.

Wij werken samen met de bekende merken zoals Samsonite en American Tourister.

Uniek is ook onze eigen hersteldienst. Het kan altijd gebeuren dat een koffer beschadigd geraakt tijdens het reizen of je de code van je cijferslot niet meer weet. Met onze eigen hersteldienst kunnen we jouw koffer herstellen zodat je weer zorgeloos op reis kan.

Wil jij graag deskundig advies, kom dan zeker langs in de winkel of neem alvast een kijkje op onze webshop.

Bekijk de video