Savanna maakt gebruik van cookies welke ervoor zorgen dat jij deze website optimaal kan gebruiken. Lees hier meer over hoe we de cookies gebruiken en hoe je je instellingen kan aanpassen.

GRATIS LEVERING IN BELGIE

Ontdek onze wereld van Tassen en Accessoires!

Welkom in onze wereld van trendy en functionele accessoires! Wij zijn verheugd om onze gloednieuwe webshop te introduceren, waar we een breed scala aan hoogwaardige handtassen, reiskoffers, rugzakken, werktassen, portefeuilles en nog veel meer aanbieden.
afbeelding 11/04/2024

Handtassen voor Elke Gelegenheid

Een handtas is meer dan alleen een accessoire; het is een weerspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid. Van casual/chique tot ruime shoppers voor dagelijks gebruik, onze collectie handtassen omvat een breed scala aan stijlen, materialen en kleuren om aan elke behoefte en smaak te voldoen.

Reiskoffers die Meereizen met Jou

Of je nu een weekendje weg gaat of een lange vakantie plant, de juiste reiskoffer is essentieel voor een stressvrije reiservaring. Ontdek onze duurzame en goed ontworpen reiskoffers, verkrijgbaar in verschillende formaten en ontwerpen, zodat je al je benodigdheden veilig en georganiseerd kunt meenemen, waar je avontuur je ook brengt.

Praktische en Stijlvolle Rugzakken

Of je nu onderweg bent naar werk, school of een avontuurlijke reis maakt, een goede rugzak is een absolute must-have. Wij hebben we een uitgebreide selectie rugzakken die comfort, duurzaamheid en stijl combineren, zodat je altijd voorbereid bent op alles wat de dag voor je in petto heeft.

Stijlvolle en functionele Werktassen

Onze werktassen hebben de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie. Van laptopcover tot ruime laptoptassen, kies uit méér dan 150 verschillende tassen.

Portefeuilles en Portemonnees

Een goede portefeuille is meer dan alleen een praktisch accessoire. Kies je voor een compact formaat zoals de Secrid wallet met RFID-bescherming om je kaarten te bescherm tegen electronische diefstal of ga je voor de traditionele portefeuille, voor elk wat wils. Jij kiest wat past bij jouw behoeften en smaak.

Ontdek Jouw Perfecte Accessoire bij Savanna.

Of je nu op zoek bent naar een specifiek item of gewoon zin hebt om rond te kijken en inspiratie op te doen, wij heten je van harte welkom in onze online winkel en fysieke winkel te Zonhoven. En met onze snelle leveringsservice heb je jouw favoriete items binnen de kortste keren in huis.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop en ontdek de perfecte accessoires die jouw stijl compleet maken. Bij Savanna streven we ernaar om jouw shopping ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, omdat wij geloven dat de juiste accessoires het leven gemakkelijker en stijlvoller kunnen maken.

Happy shopping!

Bekijk de video