Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Over ons

Lederwaren Savanna is een familiezaak, opgericht in 1967 door Godfried Hulsmans . Enkele jaren geleden is de zaak overgenomen door de dochters Annick en Veronique.


PASSIE voor het leder , klanten welkom laten voelen als familie , is het voor een leuke babbel of om toch die mooie tas te kopen dat maakt dat Savanna uitgegroeid is tot één van Limburgs grootste lederwarenzaak. Al meer dan 52 jaar en 2 generaties lang.
 Met een commerciële oppervlakte van 400m² en een aparte afdeling voor ons ruim assortiment schooltasssen van topmerken als Eastpak, Kipling, Jeune Premier, Satch by Ergobag, Ruitertassen ........
Met als hoogtepunten ons immens grote keuze aan handtassen met de meest Bekende merken zoals Nathan, Guess, Liu Jo,Gianni Chiarini, Woomen, L.Credi, Gigi Fratelli,Chesterfieldbrand,Belluga, Etrier, Lollipops ....enz..   Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment.

Savanna staat ook bekend voor een uitgebreid gamma van reiskoffers, business-tassen, , handschoenen, herenriemen en accessoires zoals dames- en herenportefeuilles,paraplu's.....

Dienst na verkoop is zeer belangrijk voor ons. Wij beschikken over een eigen onderdelen- en hersteldienst. Deze wordt uiteraard ondersteund door onze goede relaties met de leveranciers.

Groetjes 
Annick en Veronique


Neem een virtuele tour door onze winkel!


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste nieuwtjes en promoties.