Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Algemene voorwaarden


Aanbod

Ondanks het feit dat de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod of op de verkoopprijs binden Savanna niet .  Savanna is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelverbintenis. Savanna is in geen geval aansprakelijk ingeval materiële fouten, zet-of drukfouten .  Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten alle tijden worden aangepast of ingetrokken door Savanna. Savanna kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een produkt .

Bestellen

Om te bestellen voeg je de gewenste artikelen toe aan het winkelmandje. Je vult vervolgens je gegevens in en maakt optioneel een account aan. Je kiest de levermethode en betaalwijze. Wij sturen een bevestigingsmail en zorgen voor de rest!
Je kan uiteraard ook de betaling via een bank-overschrijving doen op volgend rekeningnummer BE67 2350 3229 8887 op naam van SAVANNA NV . Laat ons dan even per email savanna@pandora of via telefoon 011813094 weten welk artikel(s) we moeten opsturen en ook jou adresgegevens .

Leveringstermijn

De leveringstermijn voor de producten is 1 à 2 werkdagen. Wij zullen er alles aan doen om deze leveringstermijn aan te houden. Beide partijen aanvaarden echter dat de leveringstermijn ingevolge uitzonderlijke omstandigheden langer kan zijn dan voormelde richttermijn.

Internationale leveringen kunnen 2 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de koerier in het land waar het pakket naar verzonden wordt.

Verzenden

Wij versturen onze pakketjes met Bpost. Je kan deze naar je thuis of op het werk laten sturen, afhalen in een bpost-kantoor of afhalen in een pakjesautomaat bij jou in de buurt.

Voor Belgie zijn de verzendkosten €7 voor bestellingen onder de €75.00, boven de €75.00 leveren wij gratis.

Voor Frankrijk, Nederland, Duitsland zijn de verzendkosten  €15.00 en de overige Europese landen €25.00

Retourneren 

Toch niet tevreden met je aankoop? Je kan je artikel binnen de 2 weken na aankoop aan ons retourneren. De kosten voor retour naar onze winkel zijn voor jouw rekening.

Na controle en goedkeuring stort Savanna het betaalde bedrag terug binnen een termijn van 10 tot 20 dagen.

In geen geval nemen we gebruikte of beschadigde artikelen terug.

Privacyverklaring

Uw persoonsgegevens worden door Savanna nv verwerkt voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardig belang om te ondernemen.Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing,volstaat het ons dat mee te delen op savanna@pandora.be . Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen of ze vragen over te dragen.Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken,kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ( Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste nieuwtjes en promoties.