Algemene voorwaarden


Aanbod

Ondanks het feit dat de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat of niet u-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod of op de verkoopprijs binden Savanna niet .  Savanna is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelverbintenis. Savanna is in geen geval aansprakelijk ingeval materiële fouten, zet-of drukfouten .  Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten alle tijden worden aangepast of ingetrokken door Savanna. Savanna kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een produkt .

Bestellen

Om te bestellen voeg je de gewenste artikelen toe aan het winkelmandje. Je vult vervolgens je gegevens in en maakt optioneel een account aan. Je kiest de levermethode en betaalwijze. Wij sturen een bevestigingsmail en zorgen voor de rest!

Leveringstermijn

De leveringstermijn voor de producten is 1 à 2 werkdagen. Wij zulen er alles aan doen om deze leveringstermijn aan te houden. Beide partijen aanvaarden echter dat de leveringstermijn ingevolge uitzonderlijke omstandigheden langer kan zijn dan voormelde richttermijn.

Internationale leveringen kunnen 2 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de koerier in het land waar het pakket naar verzonden wordt.

Verzenden

Wij versturen onze pakketjes met Bpost. Je kan deze naar je thuis of op het werk laten sturen, afhalen in een bpost-kantoor of afhalen in een pakjesautomaat bij jou in de buurt.

Voor Belgie zijn de verzendingen gratis .

Voor Frankrijk, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk zijn de verzendkosten  € 10.00 overige Europese landen € 20.00

Retourneren

Toch niet tevreden met je aankoop? Je kan je artikel binnen de 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. 

Dit doe je via een verzekerde verzending (bpost of koerier) en op eigen kosten. Na controle en goedkeuring stort Savanna het betaalde bedrag terug.

In geen geval nemen we gebruikte of beschadigde artikelen terug.


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste nieuwtjes en promoties.